blog-logo

PSD Brașov: S-a dat curs propunerii noastre de refacere a pietonalului din Valea Cetății

PSD Brașov: S-a dat curs propunerii noastre de refacere a pietonalului din Valea Cetății

Un proiect propus de consilierii locali ai PSD începe să capete contur. Este vorba despre refacerea pietonalului din cartierul Valea Cetății.

„Atrăgeam atenția, în urmă cu mai bine de un an, că plăcile care formează pavimentul sunt sparte în număr mare și pun, în acest fel, în pericol trecătorii, mai ales că este o zonă frecventată de adulți cu copii mici”, se arată într=un comunicat de presă al consilierilor locali PSD.

Proiectul prezentat în ședința de plen a Consiliului Local corespunde cu viziunea noastră despre refacerea arhitectonică a cartierului.

„În același timp, atragem atenția că, în același cartier se află Parcul «Richon Lezion-Trandafirilor», reabilitat pe ici, pe colo, dar căruia îi lipsesc niște toalete publice decente. E adevărat că propunerea noastră a fost aceea de a fi amplasate toalete ecologice, dar în speranța că procedurile de proiectare și construire a unora corespunzătoare, se vor derula mai rapi, cerem Primăriei să urgenteze demersurile și în această privință, pentru toate parcurile municipiului din care lipsesc aceste semne ale civilizației”, se mai precizează în comunicatul citat.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Criterii noi de carantinare a localităților: nivelul de testare COVID devine factor principal, alături de rata de incidență și gradul de ocupare a paturilor din spitale și secțiile ATI

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate