Un tânăr, suspect de mai multe talhării, prins după un jaf ratat

Un tânăr, suspect de mai multe talhării, prins după un jaf ratat

Un tânăr, din municipiul Brașov suspect de comiterea a trei tâlhării, a fost reținut, iar ulterior arestat, după o tentativă eșuată de jaf.

Potrivit polițiștilor brașoveni, sâmbătă seara, tânărul, de 23 de ani a pătruns într-o societate comercială de pe raza municipiului Brașov având faţa acoperită.

Prin ameninţarea cu un obiect ascuțit și înțepător, a solicitat banii din casierie, după care a părăsit locul în fugă, fără a reuşi să sustragă vreo sumă de bani sau alte bunuri.

În aceeaşi noapte, suspectul a fost identificat şi reţinut de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Braşov, iar în urma verificărilor s-a stabilit că s-ar face vinovat şi de trei tâlhării înregistrate în utlimele două luni.

„Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că tânărul în cauză este autorul altor trei infracțiuni de tâlhărie, săvârșite prin aceeași metodă, o faptă comisă în data de 1 februarie, iar două comise în data de 25 martie, când ar fi pătruns în societăți comerciale cu sediul în municipiul Brașov, iar sub amenințare cu un obiect ascuțit și având fața acoperită ar fi sustras suma totală de aproximativ 6.500 lei”, a informat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, subcomisar Alina Maria Ivan.

Polițiștii l-au reținut pe tânăr pentru 24 de ore și l-au introdus în Centrul de Arest și Reținere Preventivă al I.P.J. Brașov, iar ulterior instanța a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 zile.

Alte articole:   Deși legea îl obligă, Orban spune că nu va dubla alocațiile copiilor de la 1 august

Cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Foto: arhiva

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.