Liberalii fac curățenie în Bartolomeu

Liberalii fac curățenie în Bartolomeu

Membrii organizaţiei PNL Braşov organizează sâmbătă, 20 aprilie, începând cu ora 10.00, o acţiune de curăţare a terenurilor din zona Spicului din cartierul Bartolomeu, acolo unde Primăria nu poate interveni din cauza situaţiei juridice neclare a terenului.

Preşedintele organizaţiei municipale a PNL Braşov, Adrian Oprică, a declarat că acţiunea este de voluntariat şi că important este ca toţi braşovenii să se poată bucura de zone curate în cartierul în care locuiesc.

„Am primit mai multe sesizări de la cetăţenii din Bartolomeu, legat de mizeria care este pe anumite terenuri. Pentru că Primăria nu poate interveni în zonă, am ales să ne mobilizăm noi printr-o acţiune de voluntariat. Aşteptăm ca braşovenii să ni se alăture, pentru că este important să reînviem spiritul civic în oameni şi să intervenim împreună, pentru un Braşov curat, acolo unde autorităţile nu o pot face”, a spus Adrian Oprică.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Kite challenge de Ziua Internațională a Copilului: Să colorăm cerul cu zmee!
Loading...
loading...
  1. Deci doar atat poate face un consilier cu experienta, al unui partid puternic? Pai sa ne mai miram ca ii bate USR-ul si PSD-ul? Trecand pe langa penibilul situatiei, vorbim despre terenul baronului PSD Gheorghe Atomei. Sa fie doar o coincidenta?

    Reply
  2. Sa faca curat si in partid. Si sa inceapa cu individul din imagine.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

De top în Brașov