blog-logo

Poliţişti locali, în vizită la un colegiu din Braşov

Poliţişti locali, în vizită la un colegiu din Braşov

Polițiștii locali de la biroul rutier au fost prezenţi  la Colegiul Tehnic Remus Răduleț. Elevii au fost interesați să afle mai multe despre meseria de polițist local, dar au fost curioși și de sfaturile venite din partea oamenilor legii cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl aibă pe stradă, fie că sunt pietoni sau merg pe biciclete ori skateboard-uri.

,,Cu această ocazie elevii au învățat sau și-au reamintit care sunt regulile de circulație pe care trebuie să le respecte cu strictețe pentru a nu ajunge victime sigure ale accidentelor rutiere. Poliția Locală Brașov este prezentă în școli și grădinițe și datorită solicitărilor venite din partea cadrelor didactice care consideră necesară și binevenită prezența agenților și la clasele lor. În această săptămână, polițiștii locali sunt invitați să se alăture programului ,,Școala Altfel”, desfășurat de unitățile școlare din municipiu.
Lecțiile de rutieră au fost interactive, ținând cont de faptul că micuții au răspuns la toate provocările oamenilor legii, dar au și pus întrebări legate de situații în care au fost martori sau chiar subiecți. Printre altele, polițiștii locali le-au explicat elevilor ce trebuie să facă în cazul în care se rătăcesc de părinți sau ajung singuri în locuri necunoscute’’, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Poliţiei Locale Braşov.

Campania de educație rutieră intitulată sugestiv ,,FOLOSEȘTE ZEBRA!” va continua sub egida Poliției Locale Brașov, în școlile din municipiu și după vacanța de Paște!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.