blog-logo

„Fără «noroc» pe stradă!” sau amendă de mii de lei

„Fără «noroc» pe stradă!” sau amendă de mii de lei

Campania Poliţiei Locale Brașov, „Fără «noroc» pe stradă“, care se adresează stăpânilor de animale de companie, continuă și în acest an.

Astfel, oamenii legii fac apel la proprietarii de câini să strângă de pe domeniul public excreţiile animalelor de companie, pentru a menţine curăţenia oraşului.

„Brașovenii care dețin animale de companie trebuie să își aducă aminte, dacă au uitat, că au o responsabilitate, atât față de patruped, cât și față de comunitate. Spațiul public este al tuturor și trebuie să îl menținem curat! Așadar, dacă vreți să vă scoateți câinele la plimbare, este indicat, să aveți la dumneavoastră măturică, pungă și mănuși pentru a strânge dejecțiile produse de animalul de companie”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Locale.

Proprietarii care nu adună excrementele câinilor lor riscă amenzi de câteva sute de lei, iar în cazul persoanelor juridice, chiar de mii de lei.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Family Start: Guvernul anunță credite garantate de stat pentru organizarea de nunți, botezuri sau cumpărarea unei mașini

Leave a Reply

Your email address will not be published.