blog-logo

Cum te trezești cu dosar penal și fără mașină, la RAR

Cum te trezești cu dosar penal și fără mașină, la RAR

Doi brașoveni au rămas fără mașini și s-au ales cu dosar penal, după ce au fost obligați să-şi depună autoturismele abia cumpărate, în custodia Poliţiei.

Un bărbat în vârstă de 60 ani s-a prezentat la Registrul Auto Român (RAR) Brașov pentru a i se omologa şi elibera cartea de identitate pentru un vehicul.

În urma verificărilor, angajații RAR au constatat că mașina era furată din Germania și au sesizat Poliția.

„Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Brașov au fost informați cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 60 ani, din județul Brașov, s-a prezentat, marți, la Registrul Auto Român – reprezentanța Brașov, în vederea autentificării unui autoturism care figurează ca fiind furat din Germania din data de 26 martie a.c.. Autoturismul a fost indisponibilizat și depozitat la sediul I.P.J. Brașov, iar autoritățile din Germania au fost informate cu privire la acest aspect”, conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Brașov, subcomisar Alina Maria Ivan.

Polițiștii au întocmit dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „tăinuire”.

Alte articole:   Alexandru Rafila, despre restricţiile de Revelion: Nu vor fi luate măsuri stupide

Și un tânăr, în vârstă de 29 de ani a rămas fără mașină după ce s-a prezentat la RAR în vederea autentificării unui autoturism furat din Italia.

Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale Brașov au fost informați de reprezentanții RAR cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 29 ani, din județul Brașov, s-a prezentat la RAR Brașov, în vederea autentificării unui autoturism care figurează ca fiind căutat de autoritățile din Italia din data de 15 februarie 2018.

Autoturismul a fost indisponibilizat și depozitat la sediul IJP Brașov, iar autoritățile din Italia au fost informate cu privire la acest aspect.

Și în acest caz s-a întocmit dosar penal pentru „tăinuire”.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate