blog-logo

Conferință motivațională pentru mămici, mâine, la Brașov

Conferință motivațională pentru mămici, mâine, la Brașov

Hotelul Kronwell din Braşov găzduiește mâine, ȋncepȃnd cu ora 10:30, ediția aniversară a conferinței motivaționale M.A.M.A. (Mothers Are Mere Astonishing) – ediția a V-a. Anul acesta, tema conferinței este „Redefinind Puterea”.

Scopul conferinței este motivarea femeilor și mamelor în a urma cu pasiune propria menire, prin exemple de oameni care inspiră, prin realizările și forța lor. Scopul subsidiar este strângerea de fonduri pentru proiectul Incubator de talente – educațienon formală pentru tineri talentați din familii defavorizate.

Conferința motivațională M.A.M.A. este organizată anual, începând cu anul 2014, în Brașov, Făgăraș, Sibiu și Cluj. Până acum, nume precum Mihaela Tatu, Andreea Marin, Gianina Corondan, Petronela Rotar s-au alăturat acestei conferințe povestind din propria experiență despre subiecte precum succesul, eșecul, afacerea și pasiunea. Anul acesta, conferința va fi organizată în premieră și la București. Pana în anul 2018 au participat la aceste evenimente peste 1200 femei.

Asociația Happy Moms are ca scop dezvoltarea personală și profesională a mamelor, copiilor și familiei în general. Cel mai important proiect al asociației este Incubatorul de talente, aflat deja la a cincea ediție, fiind un proiect care sprijină activitățieducaționale non-formale, pentru copiii care au rezultate bune la școală, dar provin din medii defavorizate. La tabăra Incubatorul de talente au participat până acum 50 de copii, iar cu o parte dintre aceștia am continuat dezvoltarea personală.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate