blog-logo

Bilete gratuite la Filarmonica Braşov, oferite de RAT

Bilete gratuite la Filarmonica Braşov, oferite de RAT

RATBV S.A. oferă 16 bilete gratuite de intrare la un recital de excepție ce va avea loc pe 16 aprilie la Filarmonica Brașov. Societatea a încheiat recent un parteneriat cu instituția de cultură, iar pe baza acestui nou demers de colaborare îi va răsplăti periodic pe clienții fideli.

Astfel, fiecare persoană care va achiziționa luni, 15 aprilie, de la casieria de la terminalul ,,Saturn” orice tip de abonament de călătorie emis de RATBV S.A., cu o valabilitate de minim 30 de zile, va primi bonus și două bilete gratuite la Recitalul ,,Gaudeamus” Quartet, în limita celor opt pachete disponibile. Evenimentul va avea loc marți, 16 aprilie, de la ora 18.30 și va conține lucrări de G. Puccini și G. Verdi.
Cele opt pachete de câte două bilete de intrare gratuite vor fi oferite la achiziția oricărui tip de abonament de transport lunar sau anual, indiferent dacă este la preţul întreg de 85 sau, respectiv, 850 de lei ori dacă sunt abonamente cu reducere pentru elevi, pentru studenţi ori donatorii de sânge, în intervalul orar 06.00 – 21.00, pootrivit reprezentanţilor R.A.T.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.