blog-logo

Arestat după ce și-a agresat fosta iubita și a plecat dezbrăcat pe străzi

Arestat după ce și-a agresat fosta iubita și a plecat dezbrăcat pe străzi

Polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Hoghiz au reținut pe o perioadă de 24 de ore un tânăr în vârstă de 22 ani din comuna Ticușu, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de ”tulburarea ordinii și liniștii publice și ultraj contra bunelor moravuri”, ”violare de domiciliu”,”amenințare” și” lovire sau alte violențe”.

„În fapt, în data de 09.04.2019, pe fondul geloziei și al consumului de alcool, tânărul ar fi pătruns în locuința fostei sale prietene și ar fi agresat-o fizic și verbal pe aceasta și pe alte două persoane prezente în imobil, după care le-ar fi adresat amenințări cu acte de violență. Ulterior, tânărul s-ar fi dezbrăcat în stradă, în fața locuinței, fapte care au fost continuate și pe străzile și în barul din localitate, la acestea asistând și alte persoane prezente în zonă”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, Alina Maria Ivan.

Alte articole:   A fi artist nu este doar un hobby sau ceva sezonier - este un mod de a trăi - interviu cu Ana-Maria Gălețeanu - ilustrator

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că tânărul în cauză se afla sub supraveghere judiciară pentru alte fapte penale, dar a încălcat măsurile instituite de instanța de judecată.

Suspectul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Arest și Reținere Preventivă al I.P.J. Brașov, iar ulterior, Parchetul de pe lângă Judecătoria Rupea a dispus măsura arestării preventive pentru 30 zile .

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate