blog-logo

Agresor prins de un jandarm aflat în timpul liber

Agresor prins de un jandarm aflat în timpul liber

Plutonierul major  Vlădărean Marian, conductor câine de serviciu în cadrul I.J.J. Brașov, aflându-se în timpul liber, a observat pe strada Octavian Goga o persoană de sex masculin care a îmbrâncit o altă persoană în vârstă.

Alertat de cele observate, cât și de strigătul de ajutor al persoanei în vârstă, jandarmul a intervenit declinându-și calitatea, moment în care agresorul a fugit în direcția str. 13 Decembrie.
Subofițerul a trecut la urmărirea acestuia, reușind să-l imobilizeze și chemând în sprijin echipajul de intervenție aflat în serviciu.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că agresorul i-a cerut persoanei în vârstă telefonul mobil, însă fiindcă acesta a refuzat, a încercat să-l ia cu forța, moment în care a fost oprit de colegul nostru. Persoana imobilizată a fost predată organelor de poliție în vederea continuării cercetării sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie în forma tentativei.

Distribuie dacă îți place!
  1. Mai usor cu timpul liber. Caci Legea 550/2004 art. 39 prevede ca: „Personalul militar din Jandarmeria Română are dreptul și obligația să intervină și în afara orelor de program”. Deci pe langa drept are ȘI OBLIGAȚIA! Adica sunt de serviciu si in timpul liber, deci nu e nimic iesit din comun. Asa e fisa postului. De aia sunt platiti. Ca unii ii numesc eroi cand isi fac datoria in timpul liber conform legii. Eroul e doar cel ce face o fapta buna in conditii iesite din comun si nu e de meserie.

    Reply
  2. Vasile Ungureanu 13 aprilie 2019, 11:17 AM

    Felicitări domnului Plutonier Major Vlădărean Marian !

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.