blog-logo

Țepari prinși de polițiști

Țepari prinși de polițiști

În data de 10 aprilie, în jurul orei 20,00, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Voila au depistat pe raza comunei Recea o femeie în vârstă de 57 ani, pe numele căreia autoritățile judiciare din Germania au emis un mandat european de arestare, pentru săvârșirea a patru infracţiuni de înșelăciune.

Femeia, care nu era urmărită național, a fost reținută pe o perioadă de 24 de ore și introdusă în Centrul de Arest și Reținere Preventivă al I.P.J. Brașov.

Tot în 10 aprilie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Brașov au reținut pe o perioadă de 24 de ore un bărbat în vârstă de 32 ani din județul Olt, bănuit de săvârșirea infracțiunii de ”înșelăciune”.

Alte articole:   Expoziția ŢARA BÂRSEI - Spațiu meşteşugăresc multicultural - Centrul Cultural Reduta

Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul în cauză, achiziționa vehicule de la diferite societăți din Danemarca, pe care nu le achita, iar ulterior intrării în posesie, le înstrăina și le vindea pe teritoriul României.

În urma unui complex de activități informativ-operative desfășurate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Brașov, în colaborare cu lucrătorii Serviciului de Investigații Criminale Olt, în data de 10.04.2019 suspectul a fost condus la audieri, ulterior acesta fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Arest și Reținere Preventivă al I.P.J. Brașov.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate