Corona nu îşi permite paşi greşiţi cu SCM Craiova

Corona nu îşi permite paşi greşiţi cu SCM Craiova

Antrenorul echipei de handbal Corona Braşov, Ion Crăciun, se aşteaptă la un meci dificil, duminică, de la ora 11.00, cu SCM Craiova, echipă care s-a apropiat la patru puncte de locurile de cupe europene.

„Trebuie să facem un joc bun pentru vom avea în faţă o echipă care are în lot multe jucătoare experimentate care pot pune probleme. În mod sigur Craiova va veni cu gândul de a se bate pentru victorie, dar jucăm acasă şi nu ar trebui să facem niciun pas greşit”.

Tehnicianul Coronei speră ca la ora partidei sala să fie plinbă ioar publicul să ajute echipa să câştige: „Avem mare nevoie de aportul publicului, pentru că cele trei puncte sunt extrem de importante în economia clasamentului. Nu ne permitem să pierdem astfel că sper din suflet să facem un joc bun,. Iar fetele care intră să aplice în teren ceea ce am pregătit pentru acest joc”, a mai declarat Ion Crăciun.

În acest moment, Corona Braşov ocupă locul trei în clasament cu 34 de puncte, urmată de Gloria Bistria, cu 33 de puncte, Măgura Cisnădie cu 32 şi SCM Craiova cu 30 de puncte.

Partida dintre Corona Brașov şi SCM Craiova a fost reprogramată pentru duminică, 14 aprilie, de la ora 11.00. Preţul unui bilet este de 15 lei în tribuna mică, respectiv 10 lei în tribuna mare.

Alte articole:   Încă un medic militar brașovean a fost detașat la Suceava
Distribuie dacă îți place!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.