blog-logo

Concert umanitar la Biserica „Buna Vestire”. Să îl ajutăm pe George, un tânăr grav bolnav

Concert umanitar la Biserica „Buna Vestire”. Să îl ajutăm pe George, un tânăr grav bolnav

Un concert umanitar va avea loc la Biserica „Buna Vestire”, în 13 aprilie, pentru a strânge bani pentru un tânăr, Olteanu George, care are nevoie disperată de un tratament de specialitate.

George este un tânăr de 37 de ani, din Brașov, care se luptă încă de la naștere cu o boală evolutivă nemiloasă care i-a marcat viața.

La vârsta de 5 luni, în urma unor analize, i s-a pus diagnosticul dureros de Sindrom Amiotrofic Neurogen Spinal Degenerativ. A urmat o perioadă foarte grea și traumatizantă cu tratamente recuperatorii, analize și proceduri care i-au traumatizat profund viața.

În urma unor tratamente a reușit să meargă până la vârsta de 11 ani. De atunci însă boala a evoluat și l-a țintuit într-un scaun cu rotile. În tot acest timp a mers la școală și a urmat studiile.

Alte articole:   VIDEO Ce au găsit polițiștii azi la percheziţiile făcute la hoții de componente auto

Din anul 2004 lucrurile s-au complicat și au devenit dramatice, boala a evoluat și de data aceasta i-a atacat plămânii.

De atunci, suferă de Bronșită Super Supurativă, acumuleză un litru de secreții în ambii plămâni. Aceste secreții sunt scoase printr-o terapie rudimentară, altfel ar muri asfixiat.

Pentru toate acestea exista un tratament cu Iplex sau Translarna cât și cu Celule Stem. Ca să își poată permite acest tratament mai trebuie să strângă 11.000 euro. 

Puteți ajuta să adune suma respectivă prin participarea la concertul umanitar de pricesne și cântece bisericești, la Biserica „Buna Vestire” de la parc, pe data de 13 aprilie, de la ora 16.30. Cei ce doresc să doneze o pot face în urna de donații, aflată în Biserică.

Alte articole:   Teatrul Sică Alexandrescu, obligat de instanţă să reia concursul pentru postul de secretar literar

Și-au anunțat prezența la acest concert: Rodica Stan, Elena Pădure, Ioana Bozga, Anuța Sagneanca, Viorica Florea, Alexandra Voiculescu, Radu Adam .

Evenimentul și un cuvânt de suflet va fi prezentat de doamna Irina Palade și domnul Ovidiu Grădinar.

Evenimentul este organizat prin amabilitatea Părintelui Protopop Dănuț Benga și a Părintelui Zuba Dacian dar și a tinerilor inimoși din Ascor Brașov.

Mai multe informații despre situația tânărului găsiți pe blogul său http://olteanugeorge1981.blogspot.com.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate