blog-logo

PNL se laudă, prost, cu investițiile făcute din banii publici ai județului

PNL se laudă, prost, cu investițiile făcute din banii publici ai județului

„La Spitalul Județean se continuă renovările iar lucrările au intrat în linie dreaptă. Astăzi președintele Consiliului Județean Brașov Adrian Vestea a fost să verifice stadiul lucrărilor și a stat de vorbă cu managerul interimar al Spitalului Județean Brașov”, au postat liberalii brașoveni pe pagina oficială de Facebook a partidului.

Citatul de mai sus aparține liberalilor. Este mai mult decât firesc să facem mișto de Veorică Dăncilă (precum și alte mimoze din PSD), care nu ratează aproape nicio întâlnire oficială unde să nu se facă de râs cum batjocorește limba română (Apropos! Eu vă propun ca după apariția în spațiul public a acestei sinistre să nu mai facem mișto de maghiari cum vorbesc corect românește…).

Alte articole:   Avertizare RO-Alert în Predeal din cauza unui urs 

Dar, problema este, ca la Biblie, cine ridică piatra… Trecem peste partea în care PNL se laudă cu investițiile de la Spitalul Județean din banii publici ai tuturor, indiferent că suntem fani ai unor partide sau „atei”. Nici virgula pierdută înainte de cuvântul „iar” nu deranjează așa tare. Nici măcar faptul că se fac niște lucrări cu bani de la Guvern la Spitalul Județean, prin Compania Națională de Investii, nu mai trebuie amintit: vorba ceea: la cât au furat, să dea ceva și la Brașov!

Ce nu prea am priceput este folosirea impersonală a verbului se continuă  (renovările). Carevasăzică, ce să pricepem din această formulare? Până la urmă, dau o dovadă de sinceritate debordantă liberalii și spun că nu e chiar meritul lor ce se întâmplă acolo? Ad contrario, formularea ar fi fost „Consiliul Județean Brașov continuă renovările”.  Hai bre, un pic de concentrare, că dați cu campania electorală în bobor…

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.