Minor prins băut la volanul mașinii furate de la unchi

Minor prins băut la volanul mașinii furate de la unchi

Polițiști din cadrul Serviciului Rutier Brașov au depistat în trafic, un tânăr în vârstă de 17 ani, care a condus un autoturism înmatriculat în Bulgaria, pe strada Zizinului din municipiul Brașov, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost de 0.59 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere, iar autoturismul este proprietatea unchiului său, fiind sustras din posesia acestuia fără încuviințarea sau știința sa, a declarat subcomisarul Alina Ivan, purtător de cuvânt al I.P.J. Brașov.

În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, conducerea unui vehicul fără permis și furt în scop de folosință, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via