Festivalul Copilăriei: Marian Râlea vine la Superland!

Festivalul Copilăriei: Marian Râlea vine la Superland!

Superland, cel mai mare parc de distracții indoor din sud-estul Europei, aduce pe scena „Festivalului Copilăriei”, care se va desfășura în perioada 31 Mai – 2 Iunie, numai nume sonore. Primul artist anunțat de organizatori este brașoveanul Marian Râlea care va aduce la Superland spectacolul „Judecata poveștilor”. Spectacolul va avea loc în 2 iunie, începând cu ora 11:00, la etaj în zona VRXTREME.

Actorul de teatru și film Marian Râlea este cunoscut mai ales pentru aparițiile sale la TV în emisiuni dedicate copiilor și melodia „Eu pot, eu sunt magician”.

Festivalul Copilăriei de la Superland se desfășoară în perioada 31 Mai – 2 Iunie și promite să aducă zâmbetul pe buze și în suflet atât copiilor, cât și adulților. Cavalerul Noby, mascota Superland, împreună cu prietenii lui, cele mai îndrăgite personaje ale planetei, vă așteptă cu mic, cu mare, de la cei cu botoșei pân-la cei cu 43 să sărbătoriți împreună Ziua Internațională a Copilului.

Alte articole:   Accident rutier cu o victimă, pe DN13!

Superland este cel mai mare parc de distracții indoor din sud-estul Europei, întinzându-se pe o suprafață de aproximativ 20.000 de metri pătrați. Acesta pune la dispoziția copiilor și adulților peste 60 de atracții.

Organizatorii „Festivalului Copilăriei” au scos la vânzare și mai multe pachete VIP pe care le găsiți la adresa: www.superland.ro/1-iunie-festivalul-copilăriei/. De asemenea, intrarea la toate evenimentele și în parcul de distracții este gratuită. Evenimentul îl găsiți AICI

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate