blog-logo

Adolescent recuperat din zona Valea Sâmbetei, după ce a căzut pe zăpadă și s-a accidentat (Foto)

Adolescent recuperat din zona Valea Sâmbetei, după ce a căzut pe zăpadă și s-a accidentat (Foto)

Un adolescent în vârstă de 17 ani a avut nevoie de ajutorul salvamontiștilor și jandarmilor montani, luni după amiază, după ce s-a accidentat la picior și nu s-a mai putut deplasa.

Tânărul, care se afla în tabără la Sâmbăta, se deplasa pe traseul montan dinspre Valea Sâmbetei spre stațiune, iar la coborâre a alunecat pe zăpadă și s-a accidentat la genunchi.

Din cauza durerilor nu a mai putut să meargă și a apelat 112 pentru ajutor.

„În urma acestui apel s-a constituit o echipă mixtă salvamont- jandarmi montani, care a intervenit pentru acordarea primului ajutor victimei și coborârea acesteia în siguranță în stațiunea Sâmbăta de Sus, de unde a fost preluată de un echipaj SMURD și transportată la spitalul din Făgăraș pentru îngrijiri medicale de specialitate, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Brașov.

Băiatul făcea parte dintr-un grup de elevi aflați în excursie, fiind însoțiți de cadre didactice, potrivit Jandarmeriei Brașov.

Alte articole:   Adrian Veștea a prezentat prioritățile pentru dezvoltarea Braşovului și avantajele competitive ale judeţului, la Maratonul de Business

Foto: Facebook/Jandarmeria Brasov

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate