blog-logo

VIDEO Marian Godină, „amendat” de RATBV. Mesajul regiei pentru Pablo!

VIDEO Marian Godină, „amendat” de RATBV. Mesajul regiei pentru Pablo!

Politistul brasovean Marian Godina apostat pe Facebook un filmulet in care animalul sau de companie, o alpaca pe nume Pablo, care i-a adus o ”amendă” amuzantă din partea RATBV SA, după ce a urcat cu el într-un autobuz RATBV.

Poliția locală, însă, analizează acum cazul, iar soții Godină ar putea primi o amendă cuprinsă între 100 și 500 de lei, întrucât doar âinii cu botniță au voie în mijloacele de transport în comun. 

În cele din urmă, cei de la RAT au încercat, în spirit de glumă, să explice situația:

Mesaj către Pablo din partea RATBV SA

Ne bucurăm că ești atras de noile autobuze verzi Menarini, însă să știi că, potrivit Regulamentului de transport public, aprobat prin HCL Brașov nr. 593/2018, accesul animalelor în mijloacele de transport este permis doar câinilor cu lesă și botniță. Apreciem interesul pe care l-ai arătat față de noile autobuze ce au fost puse în circulație în municipiul Brașov și sperăm că exemplul tău, de a testa mașinile, să fie urmat de cât mai mulți brașoveni și turiști. Evident, îi așteptăm neînsoțiți de alte animale decât câinii amintiți și fără bagaje voluminoase sau haine murdare. Cu drag, RATBV”, au replicat cei de la RATBV SA pe pagina oficială de la Facebook.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate