blog-logo

Dacă după 50 de minute de la apel la Poliția Locală nu vine nimeni, încercați la 112!

Dacă după 50 de minute de la apel la Poliția Locală nu vine nimeni, încercați la 112!

13.05 „Un stâlp de iluminat public din Piata Sfatului a fost lovit ieri de o mașina de ridicare a gunoiul menajer. Încă de atunci politistii locali care sunt în misiune de asigurare a liniștii și ordinii publice în centrul Brașovului i-au anuntat pe cei de la firma Flash, care au ajuns la faţa locului si au dat asigurări (si-au asumat) că nu există niciun pericol pentru trecatori. Ei au mai dat asigurări ca situația va fi remediata la începutul săptămânii viitoare. Cetățenii care au apelat dispeceratul Poliţiei Locale au discutat cu seful de schimb, care le-a explicat situația și pentru a-i liniști”, a anunțat la această oră purtătorul de cuvânt al Poliției Locale, Anca Lăutaru.

Alte articole:   Călin Moldovan, antrenor Corona Brașov: "Am avut un parcus bun până acum și e important să aducem puncte și de la Plopeni"

11.44 UPDATE Omul a sunat la Poliția Locală la ora 10.51. Întrucât nu a venit nimeni la fața locului, unde a așteptat un echipaj (unde or fi umblând patrulele alea de pe Republicii și de pe alte străzi din Centrul Istoric), nu se știe. În acest context, brașoveanul a sunat la 112, nude a fost direcionat către ISU.

11.00 Un brașovean ne-a trimis fotografiile alăturate, realizate în această dimineață în Piața Sfatului.

Pentru că stâlpul de iluminat este un pericol public evident, putând să cadă peste cineva, omul a sunat la Poliția Locală, dar nimeni de la ei nu ajunsese la ora redactării acestor rânduri.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.