blog-logo

ÎN DIRECT Conferință de presă la PSD Brașov

ÎN DIRECT Conferință de presă la PSD Brașov

Parlamentarii PSD Brașov susțin o conferință de presă la această oră. Sunt prezenți senatorul Marius Dunca, deputatul Roxana Mînzatu și consilierul local Alexandra Crivineanu.

Marius Dunca a luat în discuție realizarea autostrăzii Ploiești-Brașov.

„V-am spus și acum doi ani că nu voi vorbi despre el decât când voi avea date concrete. Până la sfârșitul anului 2019 se va semna contractul de parteneriat public-privat, termenul de finalizare a execuției fiind anul 2023. Lungimea totală a traseului construit la profil de autostradă este de 107 km, valoarea proiectului, de 1,3 miliarde de euro, iar viteza de proiectare: 120 km/h. Proiectul prevede, pentru sectorul Ploieşti – Braşov (Cristian): 14 viaducte și 33 poduri cu o lungime totala de aproximativ 3 km, precum și 2.6 km de tuneluri cu galerie dublă. Acest proiect va genera dezvoltare pe orizontală județul Brașov, un potențial turistic uriaș și pentru mediul de afaceri. CNAIR se ocupă de partea Brașov-Făgăraș, ca să facem legătura cu Sibiul”, a declarat Dunca.

Roxana Mînzatu a prezentat listele localităților care vor primi finanțare pentru realizarea de sisteme fotovoltaice în vederea alimentării locuințelor neelectrificate, cu bani de la Fondul de Mediu.

Alte articole:   I-a dat mașina soțului să se plimbe, deși nu avea permis de conducere

Alexandra Crivineanu, noul purtător de cuvânt al PSD Brașov, a declarat că face apel la actorii politici din Brașov pentru a desfășura o campanie electorală civilizată. Social-democrații s-au plâns că un panou de pe DN1, amplasat între Timișul de Sus și Timișul de Jos a fost vandalizat, fiind sesizată Poliția din această cauză.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate