blog-logo

VIDEO Mai mulți brașoveni protestează în cartierul Tractorul că nu au străzi asfaltate

Protest în cartierul Tractorul, unde s-au construit blocuri noi. Oamenii sunt supărați că străzile lor nu sunt asfaltate, ceea ce le creează un disconfort foarte mare.

Oamenii au ajuns la capătul răbdărilor și vor să discute direct cu primarul George Scripcaru pentru a se găsi o soluție. Problema care se pune este aceea că situația juridică a străzilor în zonă este nerezolvată.

Municipalitatea nu poate investi bani publici într-un drum care este proprietate privată ( dezvoltator imobiliar sau persoană fizică, care deține o cotă parte aferentă proprietății sale)

Sorin Toarcea, purtătorul de cuvânt al Primăriei : „Am avut nenumarate discutii cu cei din cartierul Tractorul, atat pe teren, cat si la Primarie, atat cu cei care locuiesc acolo, cat si cu dezvoltatorii. Acum cateva saptamani, domnul primar si domnul viceprimar Barabas s-au intalnit, la Primarie, din nou cu reprezentantii locuitorilor din acea zona . Li s-a prezentat situatia in care sunt terenurile aferente strazilor, demersurile grupului de dezvoltatori care s-au mobilizat pentru a moderniza o parte dintre drumuri, precum si modul in care va interveni Primaria si ce lucrari putem face noi. Lucrarile pe care le vom face noi se pot face doar dupa aprobarea bugetului”.

Alte articole:   PSD nu dă înapoi: vrea guvern de tehnocrați și alegeri anticipate
Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.