Scandalul garajelor din Bod. Primarul e bun de plată!

Scandalul garajelor din Bod. Primarul e bun de plată!

Primarul comunei Bod, Sergiu Arsene, pierde pe bandă rulantă procele intentate de săteni. Oamenii au acționat în judecată pentru a anula procesele-verbale prin care erau amendați pentru că nu îi fac pe plac edilului să dărâme niște garaje pe care ei le-au cumpărat, dar nu și terenul de dedesubt, care aparținea fostului IAS Prejmer și care a ajuns acum în posesia comunei.

Astfel, magistrații Judecătoriei Brașov s-au pronunțat deja în două procese intentate de Spulber Toader și Nazarie Nicolae, dându-le dreptate acestora și nu primarului Sergiu Arsene. În alte două dosare intentate de Gheorghe Pleșea, Botoradu Nicolae instanța a rămas în pronunțare, la termene programate în această lună. Mai mult insanța, în primele două procese a decis și plata cheltuililor de jduecată, de 2.040 de lei, bani pe care îi vor plăti tot bodenii, că doar nu o să scoată „primul gospodar” banii din buzunarul propriu….

Alte articole:   Jucătorii echipei de polo Corona Brașov au protestat în fața Primăriei

Anul trecut a fost un adevărat balamuc la Bod. Primarul ascuns în fundul biroului a trimis o armată de jandarmi și polițiști locali ca să păzească buldozerele trimise să dărâme garajele. A fost o adevărată răscoală în Bod Colonie, mai ales că nu exista niciun document oficial pentru un astfel de demers, cum ar fi o autorizație de demolare…

Garajele sunt vechi de aproape un secol, iar oamenii le-au amenajat după posibilități. Unele construcții au ajuns să fie folosite chiar și pe post de locuință.

Potrivit „Bună Ziua, Brașov”, care nota într-un articol de anul trecut, două garaje urmau să nu fie afectate de iniţiativa demolatoare a primarului:„Bârfa de prin Bod Colonie, pe care o luăm ca bârfă, este că acestea aparţin unui susţinător din campanie a primarului Arsene şi care are şi un restaurant şi o piscină construită fără avize în zonă. Restaurant care ar avea nevoie şi de o parcare, nu?  Mai ales când se face din banii publici – proiectul încă neaprobat de CL Bod se ridică la un milion de euro. Oricum, acum, Arsene s-a sucit şi vrea o parcare de 42 de locuri fără nici un document legal”.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate