Ce zice Poliția Locală despre agramatismele angajatului

Ce zice Poliția Locală despre agramatismele angajatului

Purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Brașov, Anca Lăutaru, a prezentat un punct de vedere referitor la „invitația” la sediul instituției, lăsată unui șofer.

Hârtia în cauză este plină de greșeli, chestiune care a făcut de râs, încă o dată, instituția respectivă.

„Poliţia Locala este in plin proces de evaluare a personalului, iar agentul respectiv va fi evaluat în consecință”, zice Anca Lăutaru.

Exact taman, tocmai și acum. După ce a elaborat complexul enunț de mai sus, purtătorul de cuvânt a amuțit pentru moment.

Am fi dorit să aflăm, în cazul în care a fost angajat recent, cum a fost evaluat la angajare? Iar daca este angajat mai demult, de ce nu a fost evaluat până acum?

Ulterior, cei de la Poliția Locală ay revenit cu noi precizări: „Evaluarea periodică se face în conformitate cu legislația în vigoare, iar criteriile de apreciere sunt în Legea 188/1999 privind Statutul funcționarilor publici.Agentul a obținut calificativ la limita dintre satisfăcător spre bine, notele de evaluare situându-se între 1 (unu) și 4 (patru) pe o scară de notare de la 1 la 5. De asemenea, precizăm că în ultimii doi ani au fost angajați prin concurs absolvenți de liceu și de facultate. Este regretabil că mai există astfel de situații, dar, încet, încet sperăm ca ele să dispară”.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Modernizarea drumului Bunești – Viscri – Dacia, finalizată în acest an
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.