blog-logo

Un buzoian s-a dus la masaj erotic și a plecat cu două telefoane

Un buzoian s-a dus la masaj erotic și a plecat cu două telefoane

Polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale Brașov au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat în vârstă de 31 din comuna Cislău, județul Buzău, bănuit de săvârșirea infracțiunii de ”tâlhărie”.

„Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că în data de 24 martie a.c., în jurul orelor 17,00, bărbatul s-ar fi deplasat la domiciliul persoanei vătămate din municipiul Brașov, în vederea efectuării unui masaj erotic, ulterior sustrăgându-i acesteia două telefoane mobile, prin întrebuințarea de acte de violență”, a precizat purtătorul de cuvânt al POliției brșaov, scms. Alina Maria Ivan.

În urma cercetărilor, polițiștii de la Biroul de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Brașov, în data de 1.04.2019, au idenetificat și reținut, pentru 24 de ore, pe autorul infracțiunii de tâlhărie la adresa de domiciliu din județul Buzău.

Alte articole:   Festivalul Monodramei Independente. Ediția a II-a

Polițiștii au întocmit dosar penal și efectuează cercetări sub aspectul săvșirii infracțiunii de ”tâlhărie” instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate