blog-logo

Modificări la circulația pe mai multe străzi din Brașov

Modificări la circulația pe mai multe străzi din Brașov

Comisia de Circulație și de Urbanism a avizat astăzi propunerea de introducere a sensului unic pe strada Lucernei, tronsonul cuprins intre strada Molnar Janos si strada Bobului, dinspre Molnar Janos spre Bobului.

De asemenea, la propunerea Poliției Rutiere, s-a avizat instalarea, pe o distanță de 40 de metri, a unor separatoare de sens, inainte de pasajul Dârste, deoarece au existat situații în care, din neatentie, soferii au intrat pe contrasens.

Tot la propunerea reprezentanților Poliției Rutiere, la trecerile de pietoni unde în ultima perioadă au fost incidente a fost avizată instalarea de limitatoare de viteză. În perioada următoare, reprezentanții primăriei și cei ai poliției rutiere si ai poliției locale vor stabili trecerile de pietoni în cazul cărora soluția optimă este montarea acestor limitatoare.

Alte articole:   Tot ce trebuie să știți despre folosirea tablourilor ca decorațiuni

La propunerea Poliției Rutiere, reprezentanții Primăriei, ai Poliției Rutiere și a celei locale vor face o analiză pe teren pentru introducerea sensului dublu pe str. Pavilioanele CFR, tronsonul cuprins între str. Bogdan Alexandru și str. Dacia.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate