blog-logo

Spărgători de mașini, prinși de polițiștii brașoveni

Spărgători de mașini, prinși de polițiștii brașoveni

Polițiștii din cadrul Secției 2 din Brașov au reținut pentru 24 de ore, doi tineri cu vârste de 15, respectiv 20 ani bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și tentativă la furt calificat. 

,,În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în data de 25/26 martie 2019, cei doi tineri ar fi pătruns, prin forțarea ușii de acces, în interiorul unei societăți comerciale  situate în  municipiul Brașov, unde au răvășit documentele aflate pe birou, dar nu au sustras bunuri sau valori. În aceeași dată suspecții ar fi distrus prin spargerea geamurilor și forțarea chederelor portierelor, trei autoturisme parcate în aceeași zonă, iar dintr-un autoturism au sustras o sumă de bani și bunuri.
În urma probatoriului administrat, cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Arest și Reținere Preventivă  al  I.P.J. Brașov, iar ulterior, instanța a dispus măsura arestării preventive pentru 30 zile față de tânărul de 20 ani’’
, a declarat subcomisar Alina Ivan, purtător de cuvânt al I.P.J. Braşov.

Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și tentativă la furt calificat instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în  care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.