Gratuitățile RATBV SA se acordă începând de luni

Gratuitățile RATBV SA se acordă începând de luni

Persoanele care dețin calitatea de fost deținut politic sau de fost deportat sunt așteptate de luni, 1 aprilie 2019, la opt puncte de vânzare ale RATBV S.A. pentru încărcarea abonamentelor de călătorii gratuite aferente trimestrului II al anului 2019.

„La momentul prezentării la punctul de vânzare, clienții noștri care dețin calitatea de fost deținut politic sau de fost deportat trebuie să aibă asupra lor cuponul de pensie din luna precedentă acordării, original și copie, respectiv cuponul din luna martie 2019 pentru cei care vin în aprilie 2019. Pe acest cupon trebuie să existe mențiunea referitoare la legea specială care conferă calitatea de fost deținut politic sau fost deportat. De asemenea, mai trebuie prezentate cartea sau buletinul de identitate și decizia ori hotărârea de acordare a calității de beneficiaral legilor speciale”, precizează Silviu Ștefan, purtătorul de cuvânt al RATBV SA Brașov.

Cardurile de transport se încarcă în următoarele centre de vanzare: Roman, Saturn, Noua, Triaj, Rulmentul, Stadionul Municipal, Primărie, Hărmanului 49.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Se întrerupe curentul în mai multe localități din județul Brașov
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.