blog-logo

Aleargă în scop caritabil și pentru sănatatea ta alături de studenții militari de la „Henri Coandă”, la „Crosul Primăverii”

Aleargă în scop caritabil și pentru sănatatea ta alături de studenții militari de la „Henri Coandă”, la „Crosul Primăverii”

Peste 300 de studenţi şi profesori de la Academia Forţelor Aeriene „Henri Coandă”, vor lua startul în „Crosul Primăverii”, luni, 1 aprilie, de la ora 12.00.

Crosul este organizat de Ziua instituţiei în parteneriat cu Universitatea Transilvania, Consiliul Judeţean Braşov, Primăria Municipiului Braşov, Primăria Ghimbav, Primăria Comunei Cristian şi are ca scop promovarea mişcării ca stil de viaţă şi promovarea activităţilor Academiei Forţelor Aeriene din perioada 28 mai – 2 iunie 2019, dar și ajutorarea unor familii nevoiașe din Brașov.

La cros pot participa persoanele de peste 18 ani, care se pot înscrie în 1 aprilie, în intervalul orar 10.00 – 11.30, la sediul Academiei Forţelor Aeriene, din str. Mihai Viteazul nr. 160.

Alte articole:   Dacă învinge Corona, SR Brașov ajunge lider în Liga a 3-a, Seria a 5-a

Taxa de participare este de 50 lei, iar banii strânşi vor fi folosiţi pentru ajutorarea unor familii nevoiaşe din Braşov.

Participanții vor alerga pe traseul Academia Forţelor Aeriene „Henri Coandă” (str. Mihai Viteazul nr. 160) – str. Morii – str. Lungă – str. Mureşenilor – Piaţa Sfatului.

Aici vor avea o pauză de hidratare până la 13.30, când se vor întoarce tot alergând, spre Academie, pe traseul Piaţa Sfatului – str. Mureşenilor – str. Lungă – str. De Mijloc – str. Morii – str. Mihai Viteazul.

 „Menţionăm că în data de 1 aprilie 2019, în intervalul orar 12.00 – 15.00  pe traseul menţionat vor fi restricţii de trafic, motiv pentru care ne cerem scuze anticipat tuturor celor afectaţi”, au precizat reprezentanţii Academiei Forţelor Aeriene „Henri Coandă” Braşov.

Activităţile Academiei Forţelor Aeriene în perioada 28 mai – 2 iunie 2019

Alte articole:   Atenție, șoferi! Ceața îngreunează traficul rutier pe mai multe drumuri din județul Brașov

În perioada 31 mai – 2 iunie 2019, Academia va găzdui sesiunea de Comunicări Ştiinţifice – AFASES.

În 31 mai, în Piaţa Sfatului, va fi Concertul Muzicii Militare a Academiei Forţelor Aeriene în colaborare cu Filarmonica Braşov.

În 1 Iunie, de Ziua Copilului, vor fi mai multe activităţi la Aeroportul Braşov-Ghimbav, iar în 2 iunie va fi un show aerian la Aerodromul Ghimbav.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.