blog-logo

Pătrașcu: Până la urmă cine are penali în partid la Brașov?

Pătrașcu: Până la urmă cine are penali în partid la Brașov?

Care dintre partidele de pe scena politică  are mai mulți penali? Haideți să ne uităm la Brașov! Sunt cinci de la PNL la Consiliul Județean si unul la Consiliul Local.

Brașovenii trebuie să cunoască adevărul! Am văzut la mitingul PSD, care a avut loc duminica trecută în Piața Sfatului că au fost câteva persoane care au scandat printre altele și ”Jos penalii!”. Bineînțeles, era vorba despre câțiva membri ai PNL și USR. Dar haideți să analizăm cu documente și dovezi clare în ce partid sunt ”penali”.

Să începem cu USR. Fostul președinte al Organizației Municipale a USR Brașov l-a agresat verbal și l-a amenințat direct pe un europarlamentar, dar le-a adresat jigniri și altor demnitari. Din acest motiv, în momentul de față acesta este cercetat penal. În aceeași situație se află un coleg de-al lui, prezent la mitingul PSD desfășurat duminică la Brașov. Așadar, vorbim despre dosare penale, exact ceea ce propagă în spațiul public, acești indivizi. Culmea este că președintele USR și-a înaintat demisia, dar, de câteva luni, a fost din nou promovat…vicepreședinte. Este foarte evident cum stau lucrurile la ei. Hoțul strigă hoții!!! Pentru cei interesati de dosar, politia poate oferi mai multe detalii. 

Alte articole:   Majoritatea elevilor din județul Brașov sunt testați de COVID-19 acasă, de către părinți

5 consilieri cercetați penal sau condamnați, numai la Consiliul Județean!

Mergem mai departe la Partidul Național Liberal (PNL) Brașov, formațiunea care are un record în materie de ”penali”, așa cum le place unora să spună. Unul dintre cei care folosesc des acest cuvânt este membru PNL și este văzut la evenimente importante alaturi de liderii partidului. Cum a considerat că e firesc, a fost una dintre ”trompetele” din Piața Sfatului sau una din vuvuzelele PNL.

Poate nu ar fi rău ca tânărul liberal care protestează oricând și pentru orice, să își îndrepte atenția spre colegii lui din PNL, indiferent că vorbim de Consiliul Local sau Consiliul Județean.

Alte articole:   Accident cu 3 mașini implicate pe strada Toamnei

Dar să începem cu aleșii județeni ai PNL Brașov. Potrivit portalului just.ro (este public  și se poate verifica oricând), PNL are 3 consilieri județeni cercetați pentru…CORUPȚIE. Mai este un membru cunoscut condamnat deja pentru un accident mortal, dar și un VICEPREȘEDINTE cercetat pentru că a fost prins băut la volan. Aici chiar nu putem discuta prea multe, datele polițiștilor spun totul. Așadar, stimați brașoveni,  județul Brașov a ajuns să fie reprezentat în relația cu alte instituții de un individ cu dosar penal. Bine că a fost prins de Poliție și nu s-a întâmplat vreo tragedie…

În total, 5 consilieri județeni sunt cercetați penal sau condamnați…

Alte articole:   Un tânăr din Brașov a murit după ce s-a aruncat de la etajul unui bloc din Cluj-Napoca

Să mergem mai departe, la Consiliul Local. Și aici avem un consilier cercetat pentru ce credeți…tot pentru CORUPȚIE.La PSD nu există niciun consilier local sau județean cercetat penal. Nici la alte partide care au reprezentanți în cele două foruri nu deținem informații ca ar avea vreunul probleme.

Domnilor, până la urmă cine are penali în partid la Brașov? Aștept cu nerăbdare să văd cum vor scanda cei de la PNL și USR la Primărie sau Consiliul Județean Brașov ”Fără penali!” așa cum au făcut la mintingul PSD.

  • Lucian Pătrașcu
  • Președinte Organizația Municipală Braşov a PSD
Distribuie dacă îți place!
  1. Domnu Patrascu, este o MARE diferenta intre cercetat penal si inculpat. Ia vezi mataluta daca e vreunul in situatia lui Dragnea. Crae mai si conduce partidul

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate