Handbalistele Coronei joacă joi, pe teren propriu, cu SCM Gloria Buzău

Handbalistele Coronei joacă joi, pe teren propriu, cu SCM Gloria Buzău

Echipa de handbal Corona Braşov va juca joi, de la ora 17.30 pe teren propriu cu SCM Gloria Buzău, o partidă în care angrenorul Coronei, Ion Crăciun speră să îşi treacă în cont toate cele trei puncte puse în joc:

„Este un meci foarte important pentru noi pentru că trebuie să adunăm cât mai multe puncte pentru a ne consolida locul de cupe europene pe care ne dorim să fim la finalul sezonului”.

Tehnicianul Coronei este de părere că adversarele nu sunt chiar aşa de uşor de învins, pe parcursul sezonul demonstrând că pot pune probleme în joc.

„Gloria Buzău este o echipă incomodă, care a demonstrat asta cu multe echipe din liga naţională. Au jucătoare cu experienţă, jucătoare care pot face diferenţa într-un meci, şi din acest motiv trebuie să fim cu toţii foarte concentraţi la meci. Am încredere în fete că îşi doresc să meargă pe aceeaşi linie şi că vor face totul pentru a ne păstra cele trei puncte la Braşov”.

Ion Crăciun a mai adăugat că echipa are nevoie de aproprtul publicului mai ales pe acest final de sezon, în care orice punct este foarte important.

„Sperăm ca publicul să fie alături de noi în număr mare, să ne ajute în momentele grele şi împreună să reuşim să ne bucurăm la finalul sezonului că ne-am îndeplinit obiectivul.”

Înaintea acestei etape, Corona Braşov ocupă locul trei în clasament cu 31 de puncte, în vreme ce adversarele de la SCM Gloria Buzău se află pe poziţia 9 cu 20 de puncte adunate.

Alte articole:   Femeie din Ticuș, atacată cu drujba de un vecin
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.