Peste 700 de brașoveni au participat la „Marșul pentru Viață” (Foto)

Peste 700 de brașoveni au participat la „Marșul pentru Viață” (Foto)

Ediţia din acest an a „Marşului pentru viaţă” de la Brașov, desfășurat weekend-ul trecut, a adunat peste 700 de participanţi de toate vârstele.

Mesajul celei de-a IX-a ediție a fost „Unic din prima secundă”, iar scopul evenimentului a fost de a scoate în evidență faptul că ființa umană se formează încă din momentul concepției, respectându-i-se unicitatea și drepturile încă din primul moment.

Cei peste 700 de participanții la marș s-au întâlnit la Biserica Înălțarea Domnului (Biserica de lemn) din Centrul Civic, au pornit pe jos până în Piața Sfatului, pe traseu fiind întâmpinați la Biserica „Buna Vestire” (de la parc) de către părintele protopop Dănuț-Gheorghe Benga, care a rostit o rugăciune de mulțumire alături de ei la marș și i-a binecuvântat pe aceștia.

Alte articole:   Într-o lună, mountain-bikerii vor putea coborî din Postăvarul în Brașov

Marșul a luat sfârșit în Piața Sfatului, acolo unde s-au rostit câteva cuvinte din partea organizatorilor dar și a mai multor susținători pro viață. Momentul artistic a fost susținut de către părintele Costin Butnar, împreună cu un grup de tineri, aceștia din urmă interpretând câteva melodii.

Ediția din acest an a „Marșului pentru Viață”, a fost organizată de către ASCOR Brașov, Frăția Ortodoxă „Sf. Mare Mucenic Gheorghe” Filiala Brașov, Aproapele Meu  Brașov, Asociația Neam Unit Filiala Brașov, Platforma Împreună, Asociația Sfantul Luca al Crimeei și Biroul pentru Tineret al Protopopiatului Brașov.

Foto: mitropolia-ardealului.ro

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate