blog-logo

Cine sunt protagoniștii bătăii din Piața Sfatului, după mitingul PSD

Cine sunt protagoniștii bătăii din Piața Sfatului, după mitingul PSD

Autoritățile au făcut lumină în privința scandalului izbucnit între doi bărbați – unul pro, altul contra PSD – după mitingul din weekend-ul trecut, care a avut loc în Piața Sfatului.

Un bărbat, susținător PSD, a intrat în conflict cu protestatarul și de aici până la bătaie nu a mai fost decât un pas. Au intervenit imediat jandarmii, care i-au despărțit, și l-au dus la dubă pe protestatarul anti PSD, pe motiv ca să îl protejeze.

Astăzi, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, scms. Alina Ivan, a anunțat că a fost identificat agresorul pro-PSD, în persoana unui bărbat de 75 de ani, din municipiul Brașov. Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Alte articole:   Licitația pentru construcția Sălii Polivalente, lansată în această săptămână de CNI

Cât privește victima acestuia, este un bărbat de 76 de ani, venit din Fundata ca să protesteze împotriva PSD… Trebuie menționat că acesta din urmă nu a formulat plângere împotriva agresorului.

Distribuie dacă îți place!
  1. Ia gata! GATA! Ce va tot luati atata de jandarmi? Ei nu sunt oameni? Ce daca doar atat ii duce capul? Unde sa se angajeze? Ca la camp nu e de lucru, la santuri sunt excavatoare, la fose septice sunt vidanje! Atata le-a mai ramas si lor: umili in slujba PSD! Le puneti voi ciorba pe masa? Cat sange sa doneze si ei pentru niste amarate de tichete? Voi nu va ganditi? Mai bine ati dona ceva alimente, ceva carti (de joc). Nicicum nu e bine: cand au dat in tot ce misca de la al cu țâța in gură pân’ la ăl cu barba sură nu a fost bine. Acum cand au lasat-o mai moale iar nu-i bine. Cârcotașilor, care sunteti! Ma dezic de comunitatea comentatorilor! #nuuitam #nuplecam

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate