blog-logo

Braconieri, prinși cu portbagajul plin cu pește, la Voila

Braconieri, prinși cu portbagajul plin cu pește, la Voila

În cadrul unei acţiuni de combatere a braconajului piscicol, în zona lacului de acumulare din Voila, poliţiştii din cadrul Secției 3 Poliție Voila și reprezentanți ai AVPS Făgăraș, au oprit pentru control, un autoturism în care se aflau trei bărbaţi.

La controlul autoturismului, poliţiştii au descoperit unelte interzise de pescuit și cantitatea de 54 kilograme peşte.

Am avut două puncte fixe de pândă și i-am prins la Dridif, când ieșeau în DN1. I-a oprit patrula de poliție care era cu noi și în urma verificărilor au găsit instrumente de pescuit și o cantitate de pește. S-a făcut procesul verbal de constatare, pe care l-au semnat cei doi paznici de la noi, care au fost în acțiune”, a declarat, pentru fagarasultau.ro, Sorin Șuler, șeful AVPS Făgăraș.

„În jurul orei 04.45, polițiști din cadrul Secției 3 Voila au depistat în trafic un autoturism în care se aflau trei bărbați din municipiul Făgăraș. În autoturismul în cauză au fost găsite instrumente de pescuit (setci monofilanent), precum și cantitatea de aproximativ 54 kg pește, specia caras și plătică. Polițiștii efectuează verificări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de producerea, importul, deținerea, comercializarea sau utilizarea uneltelor de plasa monofilament”, a informat și purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Brașov, subcomisar Alina Maria Ivan.

Potrivit polițiștilor, doar doi dintre bărbați ar fi pescuit, cel de-al treilea fiind conducătorul autoturismului cu care s-au deplasat la lac.

Alte articole:   Asociatul clanului de interlopi Alexa, fost consilier județean, Andrei (Andi) Kadas, trimis în judecată pentru evaziune fiscală

Foto: arhiva/ziare.com

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.