blog-logo

Vremea se schimbă în zilele următoare. Temperaturi scăzute, ploi și chiar ninsori

Vremea se schimbă în zilele următoare. Temperaturi scăzute, ploi și chiar ninsori

Meteorologii vin cu vești proaste pentru următoarele zile, când natura schimbă radical foaia, temperaturile scad, iar ninsorile își vor face din nou apariția!

Dacă în weekend temperaturile au atins chiar și 20 de grade Celsius, se pare că de luni vremea se schimbă dramatic, meteorologii anunță ploi și chiar ninsori, în zonele înalte de munte.

Ploile încep luni la prânz, în jumătatea nordică, iar după-masă se extind şi spre sud-vestul țării, astfel încât marţi și miercuri vorbim de o vreme în general închisă, cu temperaturi mai scăzute.

 „De marți, temperaturile scad, temperat negative noaptea, cu probabilitatea de a se transforma ploile în lapoviță și ninsoare, nu numai în zonele de munte. Circulația aerului se menține în continuare foarte rapidă la nivelul continentului european și intervalul săptămânii viitoare va fi caracterizat de aceleași alternanțe”, a spus Gabriela Băncilă, meteorolog ANM, în direct la Digi 24.

Vântul va fi alert la munte, prin centrul şi prin estul ţării. Nopţile vor deveni tot mai reci şi este posibil să apară bruma.

Alte articole:   Stația de Ambulanță din Săcele va fi modernizată

Marţi şi miercuri vor fi temperaturi cuprinse între 7 şi 15 grade. La munte, va ninge, iar precipitaţii mixte vor apărea miercuri, spre dimineaţă, în Maramureş, în nordul Moldovei şi în Trasilvania.

Joi, nori şi ploi izolate vor mai fi prin nord, est şi centru.

Spre sfârşitul săptămânii se încălzeşte din nou, cu temperaturi care vor urca spre 20 de grade.

Foto: arhiva/fluierul.ro

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate