Mitingul ratat al PSD-ului brașovean

Mitingul ratat al PSD-ului brașovean

Cursul evenimentelor din weekend:

PSD a anunțat la 12 noaptea în presa locala un miting în Piața Sfatului la care au fost aduși cu autocarele PSD-iști de la Dolj. Și câteva personaje dubioase din localitățile din jurul Brașovului, după cum relateaza presa națională.

La eveniment au participat câțiva apropiați PSD îmbrăcați în costum popular, toată butaforia ținea 10 m în fața scenei.

În spate, lumea striga “Dragnea la pușcărie!” și “Huo PSD!”, dar partea aia nu se filma aproape de scenă. Pentru bula PSD a contat grohăiala lui Codrin Ștefănescu prin care s-a înțeles că PSD e singurul partid românesc. Mulți dintre cei aduși cu arcanul la miting cred că s-ar fi simțit și ei jigniți, fiindcă după toate semnalmentele nu erau nici ei de etnie română. Dar treaba asta cu etnia funcționează doar la sasul Iohannis, nu la bieții rromi trimiși de Olguța tocmai din Craiova la 3 dimineața pe autocare.

Mitingul a durat fix 10 minute, după care protagoniștii au fost siliți de huiduielile din Piața Sfatului să coboare repede de pe scenă. Destul de umilitor, având în vedere că îi huiduiau și trecătorii sau turiștii aflați din întâmplare pe acolo.

Prin acest miting au reușit să stârnească toți brașovenii, martore fiind mii de înjurături mai bânde sau mai aprige din online-ul local. Trist, foarte trist pentru un partid aflat la guvernare care a luat în alegeri 45% și a câștigat en fanfare alegerile și la Brașov să nu poată convinge activul de partid din propriile fiefuri ca Zărnești, Rupea, Vama Buzăului sau Săcele și să apeleze la nucleul dur din Oltenia, ultimul bastion PSD-ist.

Mihai Codruț Nanu

Loading...
 1. Codrut Nanu, dar nu ar fi mai simplu sa spui ca printre cei care racnea de i se rupeau plamanii erai chiar TU, autorul articolului? Cat de penibil poti sa fii, sa vii de la PNL, un partid care are in prezent 5 consilieri cercetati sau condamnati penal, 3 pentru coruptie, iar vicepresedintele pentru ca umbla baut la volan. La primarie inca 2 consilieri din care unul pentru coruptie. De fapt, la nivel de Brasov doar PNL este in aceasta situatie. Te rog, explica cum strigi tu jos penalii cand la tine in partid e plin de asa ceva? In afara de tine erau si cativa useristi. Ati fost 5 insi….maxim

  Reply
  • Godinita (Cristi Florea, de fapt, consilier al Prefectului) daca tot esti platit din bani publici sa mananci rahat, stai pe blogul tau (nici nu-i dau numele ca nu meriti reclama).
   Si cand vorbesti de penali, incepe cu infractorul care iti conduce partidul, Liviu Nicolae Dragnea

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap