blog-logo

Adolescent accidentat în Piatra Craiului, salvat de jandarmi (Foto)

Adolescent accidentat în Piatra Craiului, salvat de jandarmi (Foto)

Jandarmii brașoveni au intervenit sâmbătă, pentru a acorda ajutor unui adolsecent care s-a accidentat grav la un picior, în timpul unei drumeții prin Rezervația Naturală Piatra Craiului.

Băiatul, în vârstă de 16 ani, era pe munte împreună cu un grup de 30 de tineri, iar la un momentdat a alunecat și s-a accidentat grav în zona genunchiului.

La ora 13.30 un grup de turiști a informat patrula aflată în zona Curmătura cu privire la faptul că, în zona Poiana Zănoaga, o persoană de sex masculin din grupul lor a alunecat și a suferit o lovitură puternică în zona genunchiului drept, fiind în imposibilitatea de a se mai deplasa. Patrula de jandarmi a ajuns la fața locului în aproximativ 10 minute. Constatând că persoana în cauză are nevoie de suport medical, (n.r. patrula) a cerut sprijin prin 112″, a explicat reprezentantul IJJ Brașov, Ion Zaharia.

Alte articole:   Orele de sport în aer liber se pot desfășura fără mască de protecție

La faţa locului a ajuns imediat o echipă de salvamontişti. Aceştia i-au acordat primul ajutor şi, împreună cu cei doi jandarmi, l-au transportat cu o targă până în zona Fântâna lui Botorog, de unde a fost preluat de o ambulanţă.

Foto: Facebook/Jandarmeria Brasov

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate