blog-logo

Miting PSD în Piața Sfatului

Miting PSD în Piața Sfatului

PSD a anunțat, la miezul nopții, că organizează duminică, în Piața Sfatului, un miting. Tot duiminică va avea loc și conferința județeană pentru alegerea președintelui filialei județene a PSD Brașov.

De dimineață, de la ora 11, în Piața Sfatului, are loc un „miting de susținere a valorilor europene”. La ora 12.00 începe conferința de alegeri. Reprezentanții PSD au confirmat participarea mai multor miniștri, dar din informațiile pe care newsbv.ro le deține la această oră, va fi prezent și liderul PSD, Liviu Dragnea.

În privința alegerilor, nu vor exista surprize, având în vedere că au existat negocieri între taberele in PSD, iar senatorul Marius Dunca, președinte interimar la această oră, va fi ales pe funcție.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Cîmpeanu: Evaluarea Națională și Bacalaureatul, “perfect adaptate” perioadei în care şcoala a fost afectată de pandemie 
  1. […] Intr-un comunicat de presa transmis la miezul noptii, PSD Brasov a anuntat ca de la ora 11.00 va organiza un „miting de sustinere a valorilor europene” in Piata Sfatului. La acest miting va fi prezent si Liviu Dragnea, scrie newsbv.ro. […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.