blog-logo

VIDEO Jandarmii au asigurat liniștea la mitingul PSD din Piața Sfatului

VIDEO Jandarmii au asigurat liniștea la mitingul PSD din Piața Sfatului

Jandarmii au păzit mitingul PSD organizat în Piața Sfatului, pentru că mai mulți protestatari împotriva partidului de guvernământ s-au adunat și ei în Piața Sfatului. Practic, adunarea social-democraților a durat circa 15 minute, aceștia plecând spre Hotelul Aro, unde se desfășoară conferința jduețeană de alegeri.

Secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, venit la Brașov, s-a dezlănțuit pe scena din PIața Sfatului și a pretins că formațiunea pe care o reprezintă este singurul partid românesc și singurul partid nefinanțat din străinătate.

 „PSD este singurul partid românesc, nu este ca celelalte. Este singurul partid nefinanțat din străinătate, format din oameni normali. Nu uitați până după alegeri, suntem singurul partid care se bate pentru România. Suntem singurul partid care îi poate învinge pe ăștia cu sistemul lor toxic. Am venit la Brașov ca să dăm acest semnal”, a declarat Codrin Ștefănescu în cadrul unui miting al partidului, organizat în Piața Sfatului din Brașov.

Alte articole:   Accident pe strada 13 Decembrie, cu trei victime

Acesta a cerut oamenilor aflaţi în Piaţa Sfatului din Braşov că „anul ăsta ne batem pentru România, nu pentru altceva, pentru noi, pentru urmaşii noştri şi singurul partid care-i poate învinge pe ăştia cu sistemul lor toxic este PSD”.

La aceeaşi întâlnire cu braşovenii, Radu Oprea, ministrul IMM-urilor, a spus că „România suferă de o boală autoimună. Este boala care se manifestă atunci când cine ar trebui să ne protejeze sistemul imunitar se întoarce împotriva ţesuturilor bune, în loc să lupte cu infecţia”.

Mă uit că procurorii României s-au întors împotriva antreprenorilor, organismele de reglementare nu şi-au făcut treaba şi în loc să ne protejeze i-au protejat pe alţii”, a afirmat Radu Oprea.

Alte articole:   ME solicită ca orele remediale să fie făcute ”faţă în faţă”, indiferent de scenariul în care este localitatea

Mai mulți lideri social-democrați, inclusiv miniștri ai formațiunii, se află duminică la Brașov unde participă la alegerea conducerii organizației județene a partidului.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate