Gașca Zurli vine chiar la tine acasă!

Gașca Zurli vine chiar la tine acasă!

Ca de fiecare dată, Gașca Zurli își propune să aducă zâmbetul pe chipul fiecărui copil și lansează astfel, în cadrul turneului de primăvară, un concurs inedit.

Gaşca Zurli face o vizită într-o căsuţă din fiecare oraş în care ajunge în turneul „Casa Zurli”.

Așadar, pe 26 martie, înainte de spectacolul pe care îl va susţine, Gaşca Zurli la Brașov, va merge acasă la o familie din oraș!

Ce trebuie să faci pentru a te înscrie în concurs

Stai într-o căsuţă, o garsonieră, într-un un apartament sau într-un orice alt loc care acum este Casa Ta? Încarcă o fotografie în care ne arăţi locul tău preferat din casă, povesteşte-ne cum este la tine, cine locuieşte acolo, ce vă place să faceţi sau ce face ca locul în care locuieşti să fie deosebit, iar Gaşca Zurli vine la tine.

„În fiecare oraş în care ajungem în turneul Casa Zurli, facem o vizită într-o căsuţă din oraşul respectiv. Poţi încărca o singură fotografie, aşa că ai grijă ca ea să fie reprezentativă. Juriul Zurli va alege câte un câştigător în fiecare oraş din turneul de primăvară , iar noi vom merge la el, îi vom declara locuinţa – Casa Zurli! şi va primi din partea noastră o Căsuţă Zurli de jucărie şi multe alte surprize!”, este mesajul trimis de simpaticii prieteni ai copiilor.

Cum intri în concurs?

Alte articole:   România a intrat în scenariul 4. Peste 2.100 de cazuri de Covid-19, confirmate

Pasul 1: Încarcă fotografia pe site.

Pasul 2: Adaugă descrierea casei tale, scrie-ne ce o face să fie deosebită.

Pasul 3: Completează datele de contact.

Premii

Cea mai iubită gașcă oferă 42 de premii pentru cei mai veseli copii.

  • 11 premii x o vizită a Găştii Zurli la tine acasă şi o Căsuţă Zurli de jucărie (aplicabil doar pentru cele 10 oraşe din turneu)
  • Premii secundare – 31 premii x kituri de joacă Zurli.  Un kit este compus din – 1 pereche cornete, 1 set x 4 DVD-uri cu Gaşca Zurli, 1 carte de colorat, 1 x Microfon Zurli, 1 x ghiozdan Zurli, 1 x poncho de baie Zurli.

Detalii şi regulament pe www.zurli.ro.

Distribuie dacă îți place!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.