blog-logo

Concurs Erasmus+, în şcolile din Braşov

Concurs Erasmus+, în şcolile din Braşov
Inspectoratul Şcolar Judeţean Braşov organizează, astăzi, faza judeţeană a Concursului Naţional de produse finale din proiecte europene – „MADE FOR EUROPE” – ediţia a XIII-a.

Concursul este organizat în vederea valorizării şi promovării experienţelor pozitive acumulate de unităţile de învăţământ preuniversitar în derularea proiectelor finanţate prin programul european pentru educaţie şi formare profesională Erasmus +.

La ediţia din acest an, s-au înscris în concurs 11 unităţi şcolare din judeţul Braşov, cu 20 de produse – unităţi care în anul şcolar 2017 – 2018 au implementat proiecte europene prin programul Erasmus+. Alte 10 unităţi şcolare vor participa, în afara concursului, cu standuri pentru diseminarea rezultatelor obţinute, până în acest moment, în proiecte a căror implementare a început în acest an şcolar.

Avem plăcerea să vă invităm vineri, 22 martie 2019, la Casa Corpului Didactic Braşov (str. Iuliu Maniu nr. 52), pentru a vizita expoziţia şi a afla informaţii despre proiectele europene implementate de unităţile de învăţământ din judeţul Braşov. Prezenţa dumneavoastră este importantă pentru noi, în vederea diseminării informaţiilor despre impactul educaţional pe care îl au proiectele europene asupra elevilor precum şi despre produsele finale care vor participa la faza naţională a concursului „Made for Europe”, care va avea loc la Cluj-Napoca, în perioada 18 – 21 aprilie.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.