blog-logo

Fără permis, băut, a fugit de la locul accidentului

Fără permis, băut, a fugit de la locul accidentului

In aceasta dimineata, in jurul orei 7.15, pe DJ 103A, intre Brasov si Tarlungeni, a avut loc un eveniment rutier soldat doar cu pagube materiale.

Un cond auto in varsta de 22 ani din orasul Rasnov, nu a pastrat distanta regulamentara fata de autoturismul care circula in fata sa si a intrat in coliziune fata-spate cu acesta. Din impact, autoturismul a fost proiectat in alt autoturism, dupa care a parasit partea carosabila si s-a oprit intr-un gard de beton aflat pe partea dreapta a sensului sau de mers.

„Conducătorul auto care a provocat accidentul a parasit locul producerii faptei, acesta fiind identificat si depistat la scurt timp de echipa operativa formata din politisti rutieri si politisti de investigatii criminale. Conducătorul auto a fost testat alcooltest, rezultatul fiind 0,57 mg/l alcool pur in aerul expirat. In urma verificărilor efectuate, politistii au constatat faptul ca soferul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. In cauza s-a intocmit dosar penal”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, subcomisar de poliție Alina Ivan.

Alte articole:   Angajatori amendați de I.T.M., în februarie

In autoturismjl care a provocat accidentul erau mai multe persoane care au îndepărtat plăcuțele de înmatriculare de pe autoturism și au fugit.
Mai multe echipe de poliție rutieră, ordine publică și investigații criminale din cadrul IPJ Brașov au fost dislocate în zonă și la scurt timp, pe drumul ce face legătura între cartierul Izvor din Tărlungeni și localitatea Hărman, polițiștii au depistat un număr de 7 persoane (5 majore și 2 minore) despre care exista suspiciuni că ar fi fost in auto. Toate persoanele au fost conduse la sediul poliției pentru audieri.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate