blog-logo

Bărbat de 69 de ani, acuzat că ar fi agresat sexual o fată de 16 ani, la Făgăraș

Bărbat de 69 de ani, acuzat că ar fi agresat sexual o fată de 16 ani, la Făgăraș

Poliția municipiului Făgăraș a fost sesizata, ieri, cu privire la faptul ca o tanara în vârstă de 16 ani, din oraș, ar fi fost agresată sexual de un bărbat necunoscut, în timp ce se deplasa de la domiciliu, către școală.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit că barbatul ar fi prins-o pe tanara de brațul stâng și ar fi sarutat-o, după care cei doi au plecat în direcții diferite. În zona comiterii faptei au fost identificate camere de supraveghere video, imaginile surprinse de acestea fiind valorificate in scopul identificarii autorului.

Astfel, echipa operativă constituită, formată din angajați ai Poliției Făgăraș, cu sprijinul polițiștilor de investigații criminale și polițiști rutieri din cadrul IPJ Brașov, au identificat autorul la câteva ore de la comiterea faptei, iar in jurul orelor 17,00 l-au depistat în apropiere de localitatea Predeal. Acesta este un bărbat în vârstă de 69 de ani, din județul Călărași. Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „agresiune sexuală”.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.