blog-logo

Bursă generală a locurilor de muncă, în aprilie, la Casa Armatei

Bursă generală a locurilor de muncă, în aprilie, la Casa Armatei

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Braşov organizeaza BURSA GENERALĂ A LOCURILOR DE MUNCĂ vineri, 12 aprilie 2019, în municipiul Braşov, la sediul Casei Armatei, Str. Mureşenilor, Nr.29.

Bursa organizată în data de 12 aprilie 2019, este un eveniment organizat anual la nivel național și județean, și se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, sau a celor care doresc să se orienteze profesional.

Bursa Generală a Locurilor de Muncă este o măsură activă destinată corelării cererii și ofertei locurilor de muncă, care vine în sprijinul celor care se află în căutarea unui loc de muncă.

Obiectivul principal al Bursei Generale a Locurilor de Muncă îl constituie creșterea gradului de ocupare, existând posibilitatea interacțiunii directe dintre angajator și solicitantul locului de muncă.

Alte articole:   Troleibuzele Solaris au parcurs în Braşov 1 milion de kilometri, în mai puțin de un an

Bursa Generală a Locurilor de Muncă reprezintă o oportunitate pentru persoanele în căutarea unui loc de muncă, de a-și alege un loc de muncă conform pregătirii lor profesionale, sau să se orienteze/reorienteze profesional.

Pe aceasta cale informam agenţii economici despre faptul că participarea la acest eveniment este gratuită şi reprezintă o oportunitate de a cunoaşte direct oferta de forţă de muncă, de a recruta şi selecta personal în vederea ocupării locurilor de muncă vacante.

Totodată, agenţii economici care încadrează persoane din rândul şomerilor beneficiază de facilităţile/subventiile prevazute de Legea 76/2002, privind sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocupării forței de muncă.

Formularul privind situația locurilor de muncă vacante, completat, se poate transmite la numărul de fax: 0268/412.552 sau pe adresa de e-mail: ajofm@bv.anofm.ro, maria.micu@bv.anofm.ro cu mențiunea „pentru bursa generală a locurilor de muncă”.

Alte articole:   ANM: Vremea se răcește din nou. Prognoza pentru următoarele două săptămâni

Data limita pentru depunerea ofertelor de locuri de muncă vacante este 09.04.2018 ora 16:00.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate