blog-logo

Serghei Gorbunov, eliberat și expulzat în Moldova

Serghei Gorbunov, eliberat și expulzat în Moldova

Serghei Gorbunov, unul dintre cei mai periculoşi interlopi din România, a fost eliberat condiţionat, astăzi.

Condamnat în anul 2010 la 16 ani de închisoare pentru tâlhărie, cetăţeanul moldovean a fost eliberat condiţionat, printr-o hotărâre a Judecătoriei Deva.

Tot astăzi, imediat după ce a fost lăsat în libertate, Gorbunov a fost preluat de ofiţerii Interpol pentru a fi expulzat în Republica Moldova.

Serghei Gorbunov a fost condamnat la 16 ani de închisoare pentru tâlhărie, după ce a fost acuzat că, în anul 2003, l-ar fi atacat pe patronul unei case de schimb valutar din Deva şi apoi i-a furat o borsetă în care se aflau peste 65.000 de lei.

Judecătoria Deva l-a condamnat, în octombrie 2010, la 13 ani de închisoare, cu executare, pentru tâlhărie, pedeapsa fiind contopită cu altele concurente, în final el urmând să ispăşească 16 ani de detenţie, după care urma să fie expulzat din România.

Alte articole:   Echipa mobilă de vaccinare ajunge, astăzi, în comuna Hârseni

Instanţa a mai decis ca Serghei Gorbunov să plătească părţii vătămate suma de 50.000 de lei daune materiale şi 8.000 de lei daune morale.

Gorbunov s-a adresat Curţii de Apel Alba Iulia, însă o instanţă i-a respins recursul, în noiembrie 2011, printr-o decizie definitivă, menţinând astfel sentinţa pronunţată de Judecătoria Deva în acest caz.

Serghei Gorbunov a fost suspectat si ca ar fi unul dintre autorii jafului armat, de la sfarsitul lunii ianuarie 2009, de la o casa de schimb valutar din Brasov, in urma caruia doua persoane au murit, iar o a treia a fost ranita grav. Gorbunov a declarat atunci ca este nevinovat, sustinand ca se afla in momentul respectiv la o sala de antrenament.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

De top în Brașov