“România vrea autostrăzi”. Brașovul s-a oprit pentru 15 minute (Foto)

“România vrea autostrăzi”. Brașovul s-a oprit pentru 15 minute (Foto)

Numeroși participanți la trafic și pietoni s-au oprit în loc vineri după-amiază, pentru 15 minute, pentru a participa la protestul organizat în cadrul campaniei “România vrea autostrăzi”.

Traficul pe principalele artere din Brașov a fost blocat, total sau parţial, timp de15 minute, de șoferii protestatri #șîeu, care au staționat la ora 15.00.

Unii dintre ei au arborat tricolorul sau au afișat pe parbriz siglele campaniei #șîeu sau „România vrea autostrăzi”.

De asemenea, brașovenii au blocat și trecerile de pietoni, iar taximetriștii au făcut pauză timp de 15 minute și niciunul nu a preluat clienți.

Nu doar șoferii și pietonii și-au întrerupt activitatea. Mai multe magazine şi cafenele din Centrul Vechi, au intrat în pauză pentru 15 minute, iar în vitrine au afișat benerul #șîeu.

Protestul a fost organizat pe rețelele sociale și sute de firme și mii de oameni din întreaga țară s-au alăturat acțiunii #șîeu prin suspendarea activității.

Ideea campaniei „şîeu”  a pornit de la un om de afaceri sucevean, Ștefan Mandachi, care a realizat pe banii săi primul metru de autostradă din Moldova, inaugurat vineri după-amiază.

Foto: Info Trafic Brasov/ Brasov Metropolitan/ Monitorul Expres

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Concurs online de desene, organizat de Jandarmeria Brașov, de Ziua Copilului
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.