PSD Brașov îl susține pe Răzvan Popa pentru un nou mandat

PSD Brașov îl susține pe Răzvan Popa pentru un nou mandat

Organizația Județeană Brașov a Partidului Social-Democrat a luat o hotărâre în privința candidatului pe care îl susține pentru alegerile pentru Parlamentul European. Propunerea brașovenilor este Răzvan Popa, eurodeputat și în această legislatură.

„Este alegerea firească a PSD Brașov. Răzvan Popa este validat, în primul rând, de calitatea sa de europarlamentar. Brașovenii și românii sunt bine reprezentați de colegul meu, iar aici amintesc poziția sa în ceea ce privește alocațiile copiilor pe care îi au conaționalii noștri angajați în Austria. Iar atunci când atragi atenția, în cel mai înalt for european, și în privința banilor cuveniți României, îți faci datoria din poziția în care te afli”, declară Marius Dunca, președintele PSD Brașov.

Răzvan Popa a fost jurnalist, consilier județean și local, precum și viceprimar al Brașovului. Este membru al Parlamentului European din anul 2017. A avut 22 de contribuții la dezbaterile din plen, a fost raportor referitor la propunerea de decizie a Parlamentului European și a Consiliului privind mobilizarea Fondului european de ajustare la globalizare și referitor la propunerea de directivă a Parlamentului European și a Consiliului privind reutilizarea informațiilor din sectorul public (reformare). A negociat forma finală a 8 avize, din calitatea de raportor alternativ, poziție din care a urmărit evoluția acestora.

Alte articole:   RPLP Kronstadt RA invită braşovenii la prima întâlnire în cadrul proiectului de consultare pentru punerea în valoare a pădurilor urbane și periurbane, din punct de vedere recreativ, istoric și cultural
Loading...
  1. […] Organizația Județeană Brașov a Partidului Social-Democrat a luat, sâmbătă, decizia de a-l susține pe eurodeputatul Răzvan Popa pentru alegerile pentru Parlamentul European, a anunțat europarlamentarul PSD pe pagina sa de Facebook, citând site-ul newsbv.ro. […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap