blog-logo

Şofer fără permis, urmărit în trafic de poliţişti

Şofer fără permis, urmărit în trafic de poliţişti

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Brașov au depistat în trafic, pe strada Zaharia Stancu, un bărbat în vârstă de 42 ani care conducea un autoturism fără centura de siguranță.

,,Oamenii legii au efectuat semnale de oprire a autoturismului în cauză, dar conducătorul auto nu s-a conformat acestora, continuându-și deplasarea și oprindu-se ulterior pe o arteră laterală. În timp ce polițiștii se îndreptau spre autoturism, conducătorul auto a trecut pe locul din spate, iar la volan a urcat o persoană de sex feminin. Din cercetări, organele de poliție au stabilit faptul că bărbatul în vârstă de 42 ani nu  posedă permis de conducere, iar persoana depistată la volan, după oprire, este soția acestuia, posesoare de permis de conducere și proprietara vehiculului’’, a declarat subcomisar Alina Ivan, purtător de cuvânt al I.P.J. Braşov.

Alte articole:   Consilierii județeni au aprobat indicatorii tehnico-economici pentru 4 drumuri finanțabile prin Programul Anghel Saligny

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente în  care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.