Greșeli care se pot face când se plasează un pariu pe un meci de tenis

Greșeli care se pot face când se plasează un pariu pe un meci de tenis

Tenisul se numără printre cele mai populare sporturi pe care se pariază. Jocul în sine este atractiv și oamenii îl urmăresc oricum, dar probabil motivul principal este că există oportunități de pariuri la Fortuna Online aproape în fiecare zi. Există o mulțime de turnee pe tot globul.

Dacă vă place să plasați pariuri pe tenis și vă străduiți să obțineți rezultate bune, acest articol vă va fi de folos. Vă vom dezvălui câteva greșeli frecvente pe care oamenii le fac atunci când pariază pe tenis:

Subestimarea impactului suprafeței

Unul dintre cele mai importante aspecte ale meciurilor de tenis este suprafața pe care se joacă. Probabil știți că există trei opțiuni: zgură, iarbă și terenuri dure.

Prima este cea mai lentă. Mingea se învârte mai înalt. Jucătorii care se bucură de succes în puncte lungi au un avantaj pe zgură. Un exemplu bun ar fi Rafael Nadal, care este, probabil, cel mai bun jucător pe terenurile roșii din istoria jocului.

Când vine vorba de iarbă, vă puteți aștepta ca fiecare jucător cu un serviciu solid să aibă un avantaj. Balansul mingii este destul de scăzut și favorizează sportivii cu un stil agresiv de joc precum Roger Federer. Ei pot face punctele, fie cel puțin să obțină un avantaj crucial mai rapid.

Alte articole:   Accident pe DN1, la ieșirea din Șercaia

În cele din urmă, există suprafețele dure. Partea dificilă aici este că acest tip de suprafață variază foarte mult. Uneori e mai rapidă, dar ar putea fi și lentă. Dacă pariați pe un turneu jucat pe suprafață dură, ar fi bine să încercați să găsiți câteva informații despre locația respectivă.

Trebuie întotdeauna luat în considerare impactul suprafeței specifice. Chiar și un jucător excepțional ar putea fi învins de un adversar mai slab, care este un specialist bun pe zgură Mulți oameni nu țin cont de acest aspect când pariază și mai târziu se întreabă ce s-a întâmplat.

Nu se uită la program

Calendarul din tenis este dificil pentru jucători și este imposibil ca ei să fie la un nivel foarte bun la fiecare turneu. Acesta este motivul pentru care fiecare jucător acordă prioritate anumitor evenimente. Întreaga lui pregătire este concepută cu scopul unic de a fi în formă înainte de joc.

Prin urmare, alte turnee servesc adesea ca practică sau pur și simplu sunt un test pentru forma actuală a jucătorului. În acest caz, ar trebui să așteptați o performanță mai slabă. Același lucru este valabil și pentru starea fizică a jucătorilor de tenis.

Ar putea fi un pic greu de înțeles care sunt obiectivele jucătorilor, dar o scurtă privire asupra programului ar trebui să fie suficientă pentru a vă oferi o idee. Dacă sportivul pe care l-ați ales joacă în curând un turneu mai mare, sunt șanse să nu se forțeze în timpul turneului pe care vreți să pariați.

Alte articole:   Adolescentă din Giurgiu, dispărută de o lună, găsită la Braşov

O mulțime de oameni ignoră acest fapt, dar joacă un rol important. Veți vedea adesea rezultate care par surprinzătoare la suprafață, dar sunt de fapt un rezultat direct al faptului că unul dintre adversari se concentrează pe viitor în loc de prezent.

Nerespectarea modului în care funcționează clasamentul

Acest punct este, de asemenea, legat de interesul jucătorilor pentru un anumit turneu, dar dintr-un alt motiv.

Clasamentul în tenis este un pic ciudat. Se câștigă puncte pentru performanță, dar acele puncte sunt comparate cu ceea ce un jucător a câștigat în ultimul an. Fiecare jucător își apără punctele câștigate în turneele jucate în această perioadă sau le pierde.

După cum vă puteți imagina, acest lucru face ca turneele unde au făcut o figură frumoasă să fie mult mai importante. Jucătorii sunt motivați să își apere punctele și să-și păstreze poziția în clasamentul principal.

Acestea le oferă o șansa mai bună în turneele viitoare și accesul la evenimente mai profitabile, deci este vital să își mențină sau chiar să își îmbunătățească poziția. În mod firesc, este de așteptat ca fiecare jucător să facă o figură mai bună la turneele unde are multe puncte de apărat.

Plasarea prea multor pariuri

Este ușor să plasați la Fortuna pariuri atunci când vă place să pariați pe tenis. Există întotdeauna noi turnee în întreaga lume. Pur și simplu intrați pe Fortuna România pentru a plasa pariuri. Veți descoperi multe pariuri.

Alte articole:   Prețul benzinei a scăzut sub 5 lei / litru. Care este motivul

Bineînțeles, nu ar trebui să riscați banii câștigați cu greu la astfel de meciuri. Totuși, ispita este acolo tot timpul și ar trebui să rezistați ispitei de a pierde întreg bugetul de pariuri. Este destul de greu să învingeți casele de pariuri atunci când nu sunteți bine pregătiți. Făcând acest lucru fără cunoștințe temeinice despre tenis este imposibil să câștigați pe termen lung.

Pentru a vă îmbogăți cunoștințele și descoperi ponturi la pariuri, intrați pe biletu-zilei.com zilnic. Îmbunătăți-vă strategiile de pariere și apoi pariați la Fortuna. Succes!

 

Distribuie dacă îți place!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.