blog-logo

„Stars Show Contest” 2019, la Coresi

„Stars Show Contest” 2019, la Coresi

Concursul „Stars Show Contest” este initiat si derulat de organizațiile non guvernamentale Centrul Cultural “Artist pentru Artă” și Asociația Culturală “Art Respect” si va avea loc la Brasov in perioada 12-14 aprilie 2019 pe scena comunitatii de la Coresi Shopping Resort.

Eveniment cultural artistic de tip competiție și divertisment care are ca scop descoperirea, recunoasterea si promovarea talentelor din orice domeniu de activitate care poate fi sustinut printr-o evolutie de prezentare scenica/prestatie artistica si este primul de acest gen si de aceasta anvergura din orasul nostru.

Prin acest proiect organizatorii își propun desfășurarea unui concurs național destinat tuturor talentelor, indiferent de domeniul de activitate. „Stars Show Contest” si pune accent pe valorificarea potențialului creator al oamenilor înzestrați cu talent din toate domeniile artistice: teatru, dans, pictura, muzica, sport si nu numai; descoperirea de noi talente, afirmarea și promovarea acestora, stimularea competitivității, dezvoltarea simțului artistic, motivarea și recunoașterea competențelor.

Alte articole:   Accesul în parcurile și zonele verzi ale Brașovului se schimbă. Liber cu biciclete, hamace și câini ?

Proiectul se adresează tuturor persoanelor talentate, fără limită de vârstă, iar ultima zi de inscriere este 31 Martie 2019.

Concursul care se desfășoară în perioada 12 – 14 aprilie 2019, este structurat pe trei zile si în trei etape comune, fără categorii de vârstă, astfel:

  1. PRESELECȚII LIVE (vineri) – etapă destinată tuturor celor înscriși în competiție.
  2. SEMIFINALA (sambata) – etapă destinată unui procent de maxim 50% din numărul celor înscriși în competiție, în funcție de punctaj.
  3. MAREA FINALĂ (duminica) – Gala finală celor calificați din semifinală în funcție de punctajul obținut.

Nota: Alegerea și structurarea momentului prezentat în concurs revine în totalitate concurenților. Momentul artistic poate fi schimbat la fiecare etapă, cu condiția păstrării domeniului artistic.

Premiile concursului.

Alte articole:   Relaxarea măsurilor, publicată în Monitorul Oficial. Etapele, în funcție de țintele de vaccinare

Marele premiu „Stars Show Contest” – 1.000 lei, Premiul 1 – 400 lei, Premiul 2 – 300 lei, Premiul 3 – 200 lei, Mențiune 1 – 100 lei.

Premii Speciale; Premiul Radio + promovare, Premiul Tv + promovare, Premiul Art Respect + invitație gratuită la un festival, Premiul CCV + invitație gratuită la un festival, precum și  alte premii.

Toţi participanţii vor primi diplome de participare şi premii din partea sponsorilor. Laureații care nu sunt prezenți la Gala de decernare a premiilor nu vor primi ulterior premiile.

Pentru cunoasterea regulamentului, a conditiilor de inscriere, participare, a taxelor, obiective, jurizare si a altor date va invitam sa lecturati Regulamentul Star Show Contest de pe pagina de facebook a evenimentului:

Alte articole:   Noi criterii de clasificare a țărilor cu risc epidemiologic
https://www.facebook.com/events/632159367221700/.

Va asteptam cu drag sa ne bucuram impreuna de talent si bucuria artei!!!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate