Paradisul Acvatic din Brașov se extinde. Ce surprize se pregătesc pentru brașoveni

Paradisul Acvatic din Brașov se extinde. Ce surprize se pregătesc pentru brașoveni

Vești bune pentru brașovenii care nu pot pleca în vacanță, dar și pentru turiști. Compania care a construit Paradisul Acvatic a obținut autorizația de construcție de la Primăria Brașov pentru construirea unei zone de agrement estival. Durata de execuție este de 24 de luni.

„Investiția este de aproximativ 1,5 milioane de euro și vizează o suprafață de peste 5.700 de metri pătrați. Avem în vedere amenajarea de bazine, tobogane cu apă, grupuri sanitare, dușuri, vestiare, chioșcuri și alte amenajări exterioare, perdele verzi, astfel încât să creăm condiții cât mai plăcute persoanelor care vin la noi să se recreeze departe de tumultul orașului. Prin extinderea aqualand-ului cu zona de agrement acvatic estival dorim diversificarea servicilor, atragerea grupurilor de tineri si copii si consolidarea Paradisului Acvatic ca furnizor de servicii de sanatate, recuperare si agrement pe zona acvatica”, a declarat în exclusivitate, pentru newsbv.ro, Alina Puchianu, brand manager la Paradisul Acvatic.

Va exista un bazin „Lazy River”, de 724 mp, adânc de 1m, lung de 295 m și lat de 3m, un bazin mai mic, de relaxare, adânc tot de 1 metru, cu o suprafață de 230 mp. De asemenea, vor fi trei bazine de lansare pentru tobogane: unul va avea trei piste lungi de 37 de metri, care pornesc de la o înălțime de 7,2 metri, un aquatub, cu un diametru de 900 mm, înalt de 12,9 metri și lung de 82 de metri și tobogan cu colace pneumatice, cu pista de 1,4 metri, înălțime de 10,8 metri și lung de 61 de metri.

Spațiile verzi pentru șezlonguri și perdelele de vegetație acoperă o suprafață de 22.252 mp. În zona propusă extinderii Paradisului Acvatic vor fi amenajate și două chioșcuri unde se vor vinde produse ambalate. De asemenea, se vor construi și 110 locuri de parcare, în afara celor existente care deservesc atât zona de agrement, cât și hotelul.

Loading...
  1. Alte surprize?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap